Очищення організму в домашніх умовах

І у вас?! Проблемна шкіра? Недуги? Огидне самопочуття? Відповідь проста – ваш організм переповнений шлаками, і з цим необхідно терміново боротися! Говорячи відверто, людський організм здатний і самостійно очищатися та справлятися зі шлаками. Саме для цього у нас є нирки, печінка, лімфатична система, шкіра та кишечник, які позбавляють нас від шкідливих речовин. Проте! Природні можливості організму справляються виключно з природними надлишками. А як бути з усілякими стабілізаторами, емульгаторами, барвниками, антибіотиками, підсилювачами смаку та подібною хімією? Це вище за силу нашого організму. До того ж, йому заважають малорухливий спосіб життя, неправильне харчування та шкідливі речовини в атмосфері, які провокують ослаблення нашого організму та ускладнюють функціонування багатьох органів.

Тонкощі очищення організму в домашніх умовах:

• Перед початком проведення очищення організму вам не завадить проконсультуватися з медиками, тим більше, якщо ви є володаркою хронічних захворювань.

• Під час оздоровлення організму ваші золоті правила більше рідини та рухів.

• Вміст вашої тарілки має бути не тільки смачним, але також збалансованим та повноцінним: не обділяйте свій неповторний організм у життєво необхідних речовинах.

• Якщо ви перебуваєте в очікуванні малюка або вже є щасливою мамою, очищення організму на даному етапі не для вас – воно категорично протипоказане.

• Очищати організм можна не частіше одного-двох разів на рік, інакше процедури можуть зашкодити організму.

• При блювоті, нудоті та несильних головних болях не варто лякатися – це природна реакція вашого організму на звільнення від шкідливих речовин.

• До очищення організму треба підготуватися заздалегідь: за два-три тижні до процедури нормалізуйте харчування, не вживайте смажену та гостру їжу, також уникайте важких продуктів. Ідеальний варіант – у період очищення організму в домашніх умовах включіть у своє меню, салати, каші, кисломолочні продукти, овочі, фрукти, словом, легку їжу.

• Напередодні початку очищення організму проведіть розвантажувальний день: не їжте та пийте, пийте, пийте.

• При проведенні процедури дотримуйтесь черговості – спочатку чистимо кишечник, а печінку пізніше.

Очищення організму в домашніх умовах народними засобами

Необхідно взяти кількість столових ложок рису круглого сорту, що дорівнює вашому віку, залити його кип’яченою холодною водою. Потім ємність закрити кришкою та поставити на ніч у холодильник. Вранці слід воду злити і варити одну столову ложку рису, що просочився водою, без солі протягом трьох-чотирьох хвилин. Вживати приготовлений рис рекомендується до пів на восьму ранку. Рис, який залишився, знову необхідно залити водою і прибрати в холодильник, далі вживайте рис за цією схемою, доки він не закінчиться.

Кип’ячена вода

Такий спосіб очищення організму досить тривалий – до півроку. Процес очищення буде тривалим, але ефективним і простим.

Яблучний оцет

У чай тричі на день додайте яблучний оцет по чайній ложці протягом місяця. Далі – перерва і можна знову повторювати курс.

Кавун

При виникненні апетиту, їжте кавун і чорний хліб. А тепла вечірня ванна сприятиме розширенню сечовивідних шляхів.

Рослинна олія очищає печінку

За три доби до початку проведенняочищення організму рекомендується перейти на рослинну їжу, пити морквяний та буряковий соки. Після 18 години починайте розігрівання правого боку. Через дві години випийте попередньо підігріту олію рослинного походження, бажано оливкову. Для посилення ефективності процедуру слід проводити на напівпорожній або голодний шлунок.